Meer informatie over de Transformational Cupping behandeling

Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s, emoties en cellulite verminderen of verdwijnen.
Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Tijdens een behandeling wordt de cup vacuüm getrokken op de huid, en wordt vervolgens in beweging gebracht op zoek naar verklevingen en jarenlange opgehoopte afvalstoffen. Door de holistische aanpak, trek ik letterlijk en figuurlijk lagen van je af.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat ik hiermee de huid vacuüm trek en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als ook de diepe) lostrek en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet laten los zodat al deze onnodige ballast afgevoerd kunnen worden. Doordat alles weer goed doorbloed is, kunnen de cellen beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat vele ziekten ontstaan door een teveel aan afvalstoffen in ons lichaam. En als je deze helpt weg te halen, het lichaam vrijheid krijgt. Zodat het gezonder wordt op alle niveaus, je huid gaat stralen (en strakker wordt), alles gaat stromen en je echt letterlijk en figuurlijk anders in je vel komt.

Met mijn behandelingen kan ik bij veel vrouwen binnen 4 behandelingen veel cellulite weghalen (binnen een zone waar je normaal meer dan 10 behandelingen voor moet afnemen) en na 1 behandeling andere klachten, kwalen, hormoonuitdagingen verminderen.

Het geheim naast het cuppen is…… Voeding!!

Voeding

Sinds ik heb ervaren hoe effectief Transformational Cupping is bij het losmaken van verklevingen en vrij laten komen van gif- en afvalstoffen, vind ik dit een waanzinnige tool om in te zetten in combinatie met gezonde voeding. Gezonde voeding alleen doet al zoveel, maar in combinatie met cupping, is het magisch.

Tijdens de cuppingbehandelingen wil ik dat het bloed mooi dun wordt en zelfs tot in de kléinste haarvaten ULTIEM gaat stromen. En met stromen bedoel ik de bloedvaten laten stromen. Dus hoe minder dik en plakkerig je eet, hoe meer alles in de “stroomversnelling” zal gaan. Ontvang de foodtips na het inplannen van de eerste behandeling.

Kies hieronder je behandeling of pakket en app me voor het maken van een afspraak  ♡  06 48682325.

@Cuppingamersfoort werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

 

Wat doet het met je?

De resultaten zijn ongekend. Opgebouwde afvalstoffen worden geholpen om je lichaam te verlaten. Je zelfherstellend vermogen wordt hierdoor geactiveerd waardoor je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

  • Je lichaam wordt soepeler
  • Minder last van pijntjes
  • Klachten en kwalen die er al lang zitten, verdwijnen soms ineens
  • Hormonaal in balans komen
  • Letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten
  • Trauma’s en oud zeer kunnen vrijkomen
  • Meer bewust en helderder in je hoofd
  • Je helpt je lymfesysteem om afval beter af te voeren
  • Versterkt je immuunsysteem

 

Ervaringen

Marissa:
“Tijdens de cupping behandeling werden pijnlijke plekken steeds zachter, tot het uiteindelijk voelde als een lekkere massage. Ik vond het erg mooi om daadwerkelijk te voelen dat blokkades loskwamen.
Jolanda is erg betrokken tijdens de behandeling en checkt continue hoe het gaat, wat je voelt en of het oké is.
Ook vond ik het erg bijzonder dat de blokkades die uit de EMB-bloedtest kwamen, ook precies naar voren kwamen tijdens de cupping behandeling”.

Danielle:
“Mijn eerste cupping behandeling. Ik ging er open in en mocht direct de behandeltafel op. Jolanda weet wat ze doet, past de behandeling direct aan op wat mijn lijf nodig heeft. Ik heb al best wat lichaamswerk gehad met chronische pijn. De cups gaven mij veel inzicht wat er nog te helen is in mij. De cups voelde soms wat scherp, dan weer ontspannend. Er kwam al vrij snel emoties omhoog. Jolanda kon mij met haar rustige stem erdoor heen begeleiden”.

Carla:
“Een behandeling ……..
Het is bijna niet te omschrijven en dient te worden ervaren.
Toch wil ik proberen er iets van woorden aan te geven.

Nieuwsgierig ingesteld als ik ben, heb ik best veel dingen uitgeprobeerd. Zodra je bij Jolanda in de praktijk komt ervaar je bij binnenkomst een warm welkom in de groene natuur. Als je daar gevoelig voor bent is dat al win nr 1. Je voelt je gelijk op je gemak.
Tijdens het cuppen houdt Jolanda constant contact met je, vraagt hoe het met je gaat en kijkt hoe je lichaam reageert.
En je lichaam gaat reageren, het praat en vertelt waar de blokkades zitten.. Je kunt er zoveel van leren als je wilt. Zowel in de voorbereiding als na de behandeling is het een bewustwording van samen met je lichaam zijn .
Ik ben ervan overtuigd, zelfs als je nog niet zoveel contact met je lichaam hebt, dat je via deze cuppingbehandeling, het contact maakt”.

Maris:
“Na het aanpassen van mijn voeding, zowel in het dagelijks leven als de sapjes voor de cuppingbehandeling, merk ik dat ik meer energie heb. Ook is mijn energielevel gedurende de dag veel constanter, ik heb bijna geen energiedipjes meer. Ook heb ik veel minder behoefte aan suiker en geen behoefte meer aan koffie (wat voorheen echt nodig was wakker te worden).
Ook merkte ik na 1 cuppingbehandeling al dat de cellulitis-bultjes in mijn benen al veel minder zijn”.

 

Tarieven

Losse behandeling:
1 uur + appcontact/begeleiding voeding
€ 85,-

Afslank / cellulitebehandeling:
Pakket 4x 1 uur
Per zone
€ 330,-*

*De prijs van een kuur moet bij de eerste behandeling afgerekend worden

Zones:

Bovenbenen
Billen

Buik
Onder borst
Lovehandles

Kuiten
Armen

 

Afspraak maken:

Stuur een whatsapp berichtje op 06 48682325, een email naar info@healthynl.nl of vul het contactformulier in.

Unieke extra: alle behandelingen zijn inclusief infrarood en/of redlight therapy. Deze lamp van Norahlux dringt tot diep in je lichaam door en hiermee versterken we o.a. het afvoerproces van de afvalstoffen.

 

Nog meer ervaringen

Zo mooi om haar helemaal te kunnen volgen en begeleiden in haar proces om van alle onnodige ballast in haar lichaam af te raken. Steeds een stapje verder naar een lichaam in balans.

Vandaag ook haar adviesplan besproken nav de uitgebreide anamnese en bloedtest. Stap voor stap klimt ze omhoog 💪

Ik hoor je denken, dit doet toch zeer, dit kan toch niet goed zijn? Wat je ziet opvlammen zijn afvalstoffen die verkleeft zitten, blokkades, oude pijn, trauma, etc. Je lichaam is je zo dankbaar dat het eindelijk geholpen wordt bij het opruimen hiervan! 

Deze mevrouw had geen pijn, ergens voelde het juist fijn omdat ik over de plek ging waar haar hoofdpijn vandaan kwam. Ik stem ook continu af hoe het voelt en daarbij geef jij zelf aan waar de pijngrens ligt. 

Mijn eigen lichaam was zoo gevoelig/pijnlijk, dat het op bepaalde plekken, alleen al met de zachtste bewegingen, zeer deed. En na 1 behandeling deed het al zoveel minder pijn 💛

Nog een kleine sfeerimpressie van Jolanda en de praktijk