Meer informatie over de Transformational Cupping behandeling

Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s en cellulite verdwijnen.
Snel, efficiënt en resultaatgericht.

Tijdens een behandeling wordt de cup vacuüm getrokken op de huid, en wordt vervolgens in beweging gebracht op zoek naar verklevingen en jarenlange opgehoopte afvalstoffen. Door de holistische aanpak, trek ik letterlijk en figuurlijk lagen van je af.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat ik hiermee de huid vacuüm trek en verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als ook de diepe) lostrek en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet schieten los zodat al deze onnodige ballast afgevoerd kunnen worden. Doordat alles weer goed doorbloed is, kunnen de cellen beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat vele ziekten ontstaan door een teveel aan afvalstoffen in ons lichaam. En als je deze helpt weg te halen, het lichaam vrijheid krijgt. Zodat het gezonder wordt op alle niveaus, je huid gaat stralen (en strakker wordt), alles gaat stromen en je echt letterlijk en figuurlijk anders in je vel komt.

Met mijn behandelingen kan ik bij veel vrouwen binnen 4 behandelingen veel cellulite weghalen (binnen een zone waar je normaal meer dan 10 behandelingen voor moet afnemen) en soms al binnen 2 behandelingen andere klachten, kwalen, hormoonuitdagingen wegkrijgen.

Het geheim naast het cuppen is…… Voeding!!

Voeding

Sinds ik heb ervaren hoe effectief Transformational Cupping is bij het losmaken van verklevingen en vrij laten komen van gif- en afvalstoffen, vind ik dit een waanzinnige tool om in te zetten in combinatie met gezonde voeding. Gezonde voeding alleen doet al zoveel, maar in combinatie met cupping, is het magisch.

Tijdens de cuppingbehandelingen wil ik dat het bloed mooi dun wordt en zelfs tot in de kléinste haarvaten ULTIEM gaat stromen. En met stromen bedoel ik de bloedvaten laten stromen. Dus hoe minder dik en plakkerig je eet, hoe meer alles in de “stroomversnelling” zal gaan. Ontvang de foodtips na het inplannen van de eerste behandeling.

Kies hieronder je behandeling of pakket en app me voor het maken van een afspraak  ♡  06 39457717.

@Cuppingamersfoort werkt snel, efficiënt en resultaatgericht.

 

Wat doet het met je?

De resultaten zijn ongekend. Opgebouwde afvalstoffen worden geholpen om je lichaam te verlaten. Je zelfherstellend vermogen wordt hierdoor geactiveerd waardoor je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

  • Je lichaam wordt soepeler
  • Minder last van pijntjes
  • Klachten en kwalen die er al lang zitten, verdwijnen soms ineens
  • Hormonaal in balans komen
  • Letterlijk en figuurlijk beter in je vel komen te zitten
  • Trauma’s en oud zeer kunnen vrijkomen
  • Meer bewust en helderder in je hoofd
  • Je helpt je lymfesysteem om afval beter af te voeren
  • Versterkt je immuunsysteem
 

 

Prijzen

Losse behandeling:
1 uur
€ 75,-

Afslank / cellulitebehandeling:
Pakket 4x 1 uur
Per zone
€ 290,-*

*De prijs van een kuur moet bij de eerste behandeling afgerekend worden

Zones:

Bovenbenen
Billen

Buik
Onder borst
Lovehandles

Kuiten
Armen

 

Afspraak maken:

Stuur een whatsapp berichtje op 06 39457717, een email naar info@healthynl.nl of vul het contactformulier in.

Unieke extra: alle behandelingen zijn inclusief redlight therapy. Deze lamp van Norahlux dringt tot diep in je lichaam door en hiermee versterken we o.a. het afvoerproces van de afvalstoffen.