De basis

Wordt de beste versie van jezelf!

Het geluk zit in jezelf, zoek jij bijvoorbeeld continu de gezelligheid en de drukte om je heen op, heb je veel mensen om je heen nodig om je gelukkig te voelen, ben je altijd op zoek naar drukte/prikkels om lol te maken, dan is de kans groot dat de echte verbinding met jezelf ver weg is. Klachten, kwaaltjes, overgewicht, ziektes spelen op, durf echt te voelen, ga het aankijken en pak je eigen verantwoording tot waar je kan; waarom doe ik wat ik doe, waarom krijg ik wat ik krijg, en onthoud daarbij, als ik doe wat ik altijd deed, dan krijg ik wat ik altijd kreeg.

Maak je brein actief, lees alles op de site goed door, zet je gevoelszintuig aan en heb vertrouwen tijdens elke hobbel die je over gaat. Al voelt het nog zo zwaar, het is er weer één dichter naar jezelf toe. Durf je uitdagingen eerlijk aan te kijken!

En zet de knop naar liefde om. Een heel simpel voorbeeld: Gezonder eten, gezonder leven, we worstelen er allemaal mee of hebben er mee geworsteld. Stop met alle diëten en restricties die je jezelf oplegt om weer kilo’s te kunnen afvallen. Je kunt pas blijvend afvallen en vooral werken aan je gezondheid als je het je levensstijl maakt en je durft te kiezen vanuit liefde voor jezelf en je lichaam.

Alles wat je wilt bereiken; gezonder leven, van klachten af komen, gelukkiger worden, leuker werk, meer leven vanuit je passie, meer jezelf worden… Begint bij een Actief brein. Lees dan ook alles door op de site onder dit menu..

Jij moet het willen, jij moet het voelen, jij moet het gaan doen.

Delen:

Bekijk ook:

Herprogrammering

Creëer nieuwe conditioneringen Echt heel simpel is het niet, maar ik kan het wel simpel uitleggen. Verplaats de prullenbak in je keuken en je loopt

Lezen »

Transformatie

Het leven op aarde is iets magisch, het lichaam met al zijn functies is niet te bevatten, in onze slaap dromen we, gaan we naar

Lezen »