Terug

Favorites → Slowjuicer

Bij een gezonde levensstijl, hoort een slowjuicer! (haha, voor mij geldt die zin, want zonder slowjuicer krijg ik dagelijks een stuk minder groenten binnen).

In deze huidige tijd (zijn allemaal al snel een beetje druk en eten dan vaak te weinig gezonde groenten), zijn groentesapjes echt dé uitkomst! Bijna geen dag dat ik geen sapje drink.

Zooo fijn dat ik middels de slowjuicer elke dag een aardige portie groenten binnen kan krijgen. Totaal onmisbaar geworden!

Natuurlijk kan je ook van Frecious de voorgeperste sapjes kopen, maar persoonlijk vind ik dit echt te prijzig en geef ik dat geld liever uit aan iets anders.

In de drukkere weken maak ik tijd vrij om sapjes van te voren klaar te maken. De sapjes vries ik dan direct in om alle voedingsstoffen te behouden.

Goede slowjuicers zijn al gauw rond de € 300,-, maar deze van de Kitchen Brothers is hoog in kwaliteit en nu maar € 85,- (normaal € 100,-). Zonde om niet te delen met jullie 💛

Liefs!

Ps via deze link kom je bij de slowjuicer pagina!

Tip: check hier welke fijne flesjes ik gebruik voor in de vriezer.

Delen:

Bekijk ook:

Transformational Cupping

CUPPING AMERSFOORT Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s, emoties en cellulite verminderen of verdwijnen.Snel, efficiënt en resultaatgericht Tijdens een behandeling

Lezen »

Ervaringen

WAT ANDEREN ZEGGEN… Check alle recensies over het boek op Trustpilot en lees hieronder de ervaringen in de praktijk ↓ ♡ Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen,

Lezen »