Ontdek wat jij zelf kan doen om je lichaam weer in balans te brengen

Alle gezonde producttips

Dit e-book is maar op één ding gefocust: welke producten kan je nu allemaal nog wél kopen bij de supermarkt?! Zonder suiker, zooi, lactose, gluten en ook nog vega.

Je keuken omtoveren tot een gezond & natuurlijk walhalla, maar wel dat het ‘normaal’ blijft, zonder dat je alleen maar groenten en kruiden in je keuken ziet staan?:)

Alles suikervrij, lactosevrij, glutenvrij, e- nummervrij en vegetarisch! Dit klinkt ingewikkeld he? Maar dat is het door middel van dit handige -book dus niet meer!

150+ producten op de foto + in welke winkel het te koop is.

De krachtige werking van je voeding op je hormoonbalans

Mijn naam is Jolanda

Als hormoon- en voedingscoach wil ik jou maar wat graag behoeden voor de zoektocht die ik heb gemaakt naar een (echte!) gezonde levensstijl. Vroeger had ik last van veel krampen bij het doorbreken van mijn menstruatie, neerslachtige gevoelens, pijnlijke borsten en ik was veel en lang ongesteld. Ik had last van enorme snaai/zoetbehoefte, achteraf gezien heb ik mijn lichaam (totdat ik een jaar of 25 was), nooit genoeg gevoed.

Toen ik beetje bij beetje meer échte voeding ging eten en mijn conditioneringen veranderde (zodat ik het ook vol kon houden), merkte ik een opmerkelijk groot verschil in hoe ik mij voelde!! Van verdoving naar helderheid!

Zelf ben ik het absolute bewijs dat je door middel van
voeding en levensstijl echt megamooie veranderingen teweeg kan brengen in en bij jezelf.

“Dit gun ik jou ook! Ook jij kan de leider worden van jóuw hormonen.”

Jij kunt de voeding in de supermarkt niet veranderen, maar je kunt wel veranderen welke voeding je kiest om in huis te hebben

Wat ga je in dit boek ontdekken?

“Om goede keuzes te maken zijn foto’s van producten afgebeeld inclusief de verkoopadressen. Erg handig!”

“Ik ben heel blij met de tips en duidelijke plaatjes met producten die jewel kunt kopen.”

Extra: 7 lekkere toprecepten

Liefs