Minder klachten & méér energie

Het 4 weken Healthy Reset plan

Yes! Dit is het Healthy Reset meal plan en het is te gek! Voed je lichaam van binnenuit écht goed en voel je over een maand een ander mens ♡

Hormonen zijn niet alleen die stofjes waar je last van kan hebben tijdens de menstruatie of overgang. Ze zijn vrijwel bij álle lichamelijke processen betrokken.

Dit Healthy Reset plan neemt jou mee in de heerlijke healthy flow. Door middel van de lekkere gerechtjes leer je dat jij zelf onwijs veel betekenis kan geven aan hoe je je voelt. Vrijwel alles staat binnen 20 minuten op tafel.

Energy is the best part of you, it brings you everywhere.

De krachtige werking van je voeding op je hormoonbalans

Mijn naam is Jolanda

Als hormoon- en voedingscoach wil ik jou maar wat graag behoeden voor de zoektocht die ik heb gemaakt naar een (echte!) gezonde levensstijl. Vroeger had ik last van veel krampen bij het doorbreken van mijn menstruatie, neerslachtige gevoelens, pijnlijke borsten en ik was veel en lang ongesteld. Ik had last van enorme snaai/zoetbehoefte, achteraf gezien heb ik mijn lichaam (totdat ik een jaar of 25 was), nooit genoeg gevoed.

Toen ik beetje bij beetje meer échte voeding ging eten en mijn conditioneringen veranderde (zodat ik het ook vol kon houden), merkte ik een opmerkelijk groot verschil in hoe ik mij voelde!! Van verdoving naar helderheid!

Zelf ben ik het absolute bewijs dat je door middel van
voeding en levensstijl echt megamooie veranderingen teweeg kan brengen in en bij jezelf.

“Dit gun ik jou ook! Ook jij kan de leider worden van jóuw hormonen.”

Energie is de sleutel tot meer kracht, meer zelfvertrouwen en de motivatie om de dingen te doen die nodig en die goed voor je zijn

Wat kan je van het Healthy Reset meal plan verwachten?

"Wauw, nooit gedacht dat ik er zoveel uit zou halen. Ik werd er vrolijk van en voel me er heel goed bij"

"Wat zijn de recepten van jullie toch handig, echt een verbetering qua gemak tijdens het bereiden"

Liefs