Over mij

Ik ben Jolanda en ik wil je graag inspireren om nog meer kwaliteit aan je leven te geven, waarbij we gaan kijken naar het totaalplaatje met de focus op de megabelangrijke basis: meer gezonde voeding en het drastisch verminderen van suikers, e-nummers, eventueel vlees, lactose en gluten. Maar wél op een manier die relaxt, lekker en goed te doen is. Met als doel dat je serieus niet meer terug wilt naar je oude eetpatroon! Ik deel veel tips met jullie online en in mijn boek ‘Je kan alleen maar winnen’, incl. de keukenswitch, neem ik je mee in het hele proces om, in je eigen tempo, die gezonde switch te kunnen maken!

Bewust gebruik maken van het bijzondere aanpassingsvermogen van je hersenen door het creëren van nieuwe conditioneringen is hierbij onmisbaar. Dit in combinatie met het verbeteren van je stressbalans, voldoende herstelmomenten, genoeg beweging, orde & overzicht en echte zelfliefde (Klinkt zoetsappig, ik weet het, dat hád ik ook, maar het is o zo belangrijk!), word je steeds beter in het vergroten van je zelfbewustzijn en geef je jezelf het mooiste cadeau wat je maar kan geven.

Middels HealthyNL wil ik meer bewustwording en positiviteit Nederland in sturen. Daar krijgen we goede, gezonde energie van en dát is nodig! Energie is de sleutel tot meer kracht, meer zelfvertrouwen en de motivatie om de dingen te doen die nodig en die goed voor je zijn.


Word beste vrienden met jezelf!

Onthoud dat alles valt en staat met de liefde voor jezelf en je lichaam. Zelfliefde voelen is niet sneu of egoïstisch, (zelf)liefde is powerful, sterk en krachtig. Je bent de leider van je eigen leven en gunt je lichaam veel goeds. Als je denkt vanuit de liefde voor jezelf en je lichaam, dan zal je een stuk makkelijker nee zeggen tegen dat ongezonde koekje, meer gaan bewegen en minder op je telefoontje hangen.


Op Instagram kun je meer van me zien; dat ik bijvoorbeeld een hele trotse mama ben van drie boys. Dat de de oudste het Syndroom van Down heeft en dat ze mij megatrots en gelukkig maken. Dat ik niet meer samen met de vader van de jongens ben en dat ik weer opnieuw gelukkig in de liefde ben.

Je kunt op Instagram een kijkje nemen in mijn leven, maar bovenal deel ik daar mijn kennis en leuke tips! Een kleine note: ik ben een voorstander van Instagram, mits je het op een gezonde, niet overmatige manier gebruikt. Kies wie je volgt en van wie je meer wilt zien. Is dat van mij, superleuk, zo niet, ook een goede keus! Kies bewust.

Volg @jolanda_bouw op Instagram