Supplementen

Laat voeding je medicijn zijn en medicijn je voeding.

Supplementen zijn extra aanvullingen van voedingsstoffen. Er is zoveel te vinden in de wereld van de supplementen, dat HealthyNL jou juist helpt om het bij een goede basis te houden. Wij willen namelijk dat het simpel en overzichtelijk blijft!

Nog even kort wat info op een rijtje:
We hebben al gauw tekorten door bewerkte voeding, verarming van de landbouwgrond, te weinig zonlicht, laaggradige ontstekingen in je lichaam en door te veel toxische stoffen die je binnenkrijgt.

Let hierbij op dat je de (meeste) supplementen tijdens de maaltijd inneemt, hierdoor maak je optimaal gebruik van de interactie met de andere stoffen die in de voeding zitten. Dit vergroot de opname vanuit het maagdarmkanaal.

Onthoud goed, supplementen neem je als extra bovenop een gezonde levensstijl, daarbij is het belangrijk dat je darmen optimaal functioneren zodat je de supplementen ook daadwerkelijk goed op kan nemen.

Neem áltijd contact op met je arts als je twijfelt aan de supplementen in combinatie met je medicatie.

Let op: ontvang 10% korting op de producten van Vitakruid met de code Healthynl-vitakruid en 5% korting op de collageen met de code Jolanda10. Supplementen werken het beste in combinatie met een gezond natuurlijk eetpatroon. Haal je kennis en inspiratie uit onze e-books: productentips in de supermarkt en/of de Healthy Reset. Wij delen hierin onze productkennis én de lekkerste (en snelle!) gezonde recepten die je kan maken om je lichaam een gezonde boost te geven!

Populaire supplementen:

Visolie 1400 TG

Een héle belangrijke aanvulling op je dagelijkse voeding. Breng de verhouding omega 3 en
omega 6 in balans voor je lichaam.

Magnesium Malaat

Een zeer goed opneembare vorm van magnesium. De beste keuze bij vermoeidheid en een verminderde spierwerking.

Gebufferde vitamine C

Vitamine C speelt een belangrijke rol voor het immuunsysteem. Een uitdaging van dit nutriënt; we zijn zelf niet in staat de vitamine te produceren.

Heb jij lange tijd aardig wat suiker, alcohol of andere troep binnengekregen? Dan is het wellicht slim om eerst je darmen een oppepper te geven. Gezonde darmen nemen je voedingsstoffen beter op.

Pre- en Probiotica

Wanneer de darmbacteriën beschadigd en uit balans zijn, kunnen de gevolgen voor de gezondheid ernstig zijn. Zorg voor meer vriendelijke bacteriën tegenover de vijandige bacteriën.

Spijsverteringsenzymen

Maar liefst zes verschillende enzymen, probiotica Lactospore, de ondersteunende energiebron l-glutamine en de antioxidant rutine, zorgen samen voor een betere opname van de voedingsstoffen.