Transformatie

Het leven op aarde is iets magisch, het lichaam met al zijn functies is niet te bevatten, in onze slaap dromen we, gaan we naar ons onderbewuste en verwerken we onze dag, bizar toch hoe dat zichzelf allemaal regelt?! Het werkende brein met haar impulsen en zenuwen is wonderlijk en voor het merendeel van ons allen een ongrijpbaar iets waar we de vinger niet op kunnen leggen. Dat hoeft ook niet. Wat we wel kunnen doen, is gebruik maken van het magische in ons leven. Het is namelijk zo mooi om terug te gaan naar de kern van wie je echt bent, niet hoe je gevormd bent of hoe je geworden bent, maar naar wie je echt bent. Misschien klinkt dit al een beetje vaag voor je en denk je, ik ben gewoon mezelf. Toch kan je als je daarvoor openstaat, tijdens je reis naar gezond en puur eten in combinatie met bepaalde ontspanningsoefeningen, jezelf steeds meer transformeren.

Je zal gaan merken dat je makkelijker contact gaat leren maken met je intuïtie, je gaat meer vanuit echte liefde leven, je gaat steeds meer dankbaarheid voelen, je zal alles intenser beleven en meer vanuit een diepere laag in jezelf voelen. Gaat dit altijd gemakkelijk en zonder weerstand? Nee, je gaat absoluut weerstand voelen en je zal vast ook moeilijke momenten tegen gaan komen, maar juist dít overwinnen en doorzetten zal jou belonen met een definitieve verandering in je levensstijl en een extra dosis geluk! (van binnenuit 😉)

En dan is het aan jou:
a) hou je het met je verstand tegen, je ratio die zegt, nee dat is niks voor mij, ik ben gewoon goed zo, ik hoef niet te veranderen, doe maar normaal dan doe je gek genoeg, wat zullen anderen wel niet zeggen.

of

b) sta je ervoor open en wil je groeien ✰

It’s up to you! Leer te leven vanuit je eigen gevoel, wie ben jij en wat maakt jou gelukkig.

Altijd maar (onbewust) denken wat een ander ervan vind, is jezelf gevangen houden.

Delen:

Bekijk ook:

Herprogrammering

Creëer nieuwe conditioneringen Echt heel simpel is het niet, maar ik kan het wel simpel uitleggen. Verplaats de prullenbak in je keuken en je loopt

Lezen »

Ontgiften

Het verwijderen van toxinen uit je hersenen en lichaam In de huidige westerse maatschappij lopen de meeste mensen met allerlei toxinen in hun lichaam rond.

Lezen »