CUPPING AMERSFOORT

Transformational cupping

Laat oud vet, verklevingen, afvalstoffen, ziektes, oud zeer, kwaaltjes, klachten, trauma’s, emoties en cellulite verminderen of verdwijnen.
Snel, efficiënt en resultaatgericht

Tijdens een behandeling wordt de cup vacuüm getrokken op de huid, en wordt vervolgens in beweging gebracht op zoek naar verklevingen en jarenlange opgehoopte afvalstoffen. Door de holistische aanpak trek ik letterlijk en figuurlijk lagen van je af.

Alles wordt in beweging gebracht; de tool is de cup omdat ik hiermee de huid vacuüm trek en
verklevingen die daaronder zitten (zowel de oppervlakkige als ook de diepe) lostrek en het lichaam weer kan doorstromen. Er ontstaat weer ruimte en zuurstofrijk bloed. Knopen schieten los, afvalstoffen en verklevingen met vet laten los zodat al deze onnodige ballast afgevoerd kunnen worden. Doordat alles weer goed doorbloed is, kunnen de cellen beter zuurstof en voedingsstoffen opnemen.

Ik ben ervan overtuigd dat vele ziekten ontstaan door een teveel aan afvalstoffen in ons lichaam. En als je deze helpt weg te halen, het lichaam vrijheid krijgt. Zodat het gezonder wordt op alle niveaus, je huid gaat stralen (en strakker wordt), alles gaat stromen en je echt letterlijk en figuurlijk anders in je vel komt.

Met mijn behandelingen kan ik bij veel vrouwen binnen 4 behandelingen veel cellulite weghalen (binnen een zone waar je normal meer dan 10 behandelingen voor moet afnemen) en na 1 behandeling andere klachten, kwalen, hormoonuitdagingen verminderen.

Het geheim naast het cuppen is….. Voeding!!

Voeding

Sinds ik heb ervaren hoe effectief Transformational Cupping is bij het losmaken van verklevingen en vrij laten komen van gif- en afvalstoffen, vind ik dit een waanzinnige tool om in te zetten in combinatie met gezonde voeding. Gezonde voeding alleen doet al zoveel, maar in combinatie met cupping, is het magisch.

Tijdens de cuppingbehandelingen wil ik dat het bloed mooi dun wordt en zelfs tot in de kléinste haarvaten ULTIEM gaat stromen. En met stromen bedoel ik de bloedvaten laten stromen. Dus hoe minder dik en plakkerig je eet, hoe meer alles in de “stroomversnelling” zal gaan. Ontvang de foodtips na het inplannen van de eerste behandeling.

Kies hieronder je behandeling of pakket en app me voor het maken van en afspraak ♡ 06 39457717.

@Cuppingamersfoort werkt snel, efficient en resultaatgericht.

Wat doet het met je?

De resultaten zijn ongekend. Opgebouwde afvalstoffen worden geholpen om je lichaam te verlaten. Je zelfherstellend vermogen word hierdoor geactiveerd waardoor je lichaam eindelijk kan gaan herstellen.

Unieke extra: alle behandelingen zijn inclusief redlight therapy. Deze lamp van Norahlux dringt tot diep in je lichaam door en hiermee versterken we o.a. het afvoerproces van de afvalstoffen.

Ervaringen

Voor meer ervaringen klik hier ♡ 

Tarieven:

Losse behandeling:
1 uur + appcontact/begeleiding voeding
€ 85,-

Afslank / cellulitebehandeling:
Pakket 4x 1 uur
Per zone
€ 330,-*

*De prijs van een kuur moet bij de eerste behandeling afgerekend worden

Zones:

  • Rug /schouders
  • Bovenbenen / billen
  • Buik / lovehandles

 

Unieke extra: alle behandelingen zijn inclusief infrarood en/of redlight therapy. Deze lamp van Norahlux dringt tot diep in je lichaam door en hiermee versterken we o.a. het afvoerproces van de afvalstoffen.

Plan direct je afspraak:

Nog meer ervaringen:

Zo mooi om haar helemaal te kunnen volgen en begeleiden in haar proces om van alle onnodige ballast in haar lichaam af te raken. Steeds een stapje verder naar een lichaam in balans.

Vandaag ook haar adviesplan besproken nav de uitgebreide anamnese en bloedtest. Stap voor stap klimt ze omhoog 💪

Ik hoor je denken, dit doet toch zeer, dit kan toch niet goed zijn? Wat je ziet opvlammen zijn afvalstoffen die verkleeft zitten, blokkades, oude pijn, trauma, etc. Je lichaam is je zo dankbaar dat het eindelijk geholpen wordt bij het opruimen hiervan! 

Deze mevrouw had geen pijn, ergens voelde het juist fijn omdat ik over de plek ging waar haar hoofdpijn vandaan kwam. Ik stem ook continu af hoe het voelt en daarbij geef jij zelf aan waar de pijngrens ligt. 

Mijn eigen lichaam was zoo gevoelig/pijnlijk, dat het op bepaalde plekken, alleen al met de zachtste bewegingen, zeer deed. En na 1 behandeling deed het al zoveel minder pijn 💛

Nog een kleine sfeerimpressie van Jolanda en de praktijk